Knausgård-maraton, 8. – 9. juni 2012 i Vår Kæmp

Publisert: 11. mai 2012 i Uncategorized

Bli med på maratonopplesning av Knausgårds Min kamp.

Fredag 8. juni klokken 15.00 starter en 24 timer lang opplesning av Knausgårds Min kamp. Bibliotekarer og andre frivillige vil starte fra første side i første bok i romanserien, og lese så langt vi kommer i løpet av den fastsatte tiden. Arrangementet vil foregå på Torvet i Arendal. Rett på utsiden av Arendal bibliotek bygges for anledningen Vår Kæmp, som vil danne rammen rundt opplesningen.  Arendal bibliotek holder døgnåpent, sånn at ivrige lesere kan låne med seg Knausgårds bøker og fortsette på egen hånd.

Arendal bibliotek og Aust-Agder bibliotek og kulturformidling lader opp til sommerens Norgesmesterskap i litteraturformidling med enda en litterær idrettsgren. Som alle vet må man trene før et mesterskap og dette blir det fjerde arrangementet i rekken i løpet av våren. Friskis & Svettis gjennomførte Det stor bokløftet i biblioteket 26. januar, og lørdag 25. februar myldret det i biblioteket da det ble arrangert papirflykastekonkurranse. Froland Curlingklubb avholdt Litteraturfitness på Verdens bokdag 23. april, og den siste idrettsgrenen er nå Knausgård-maraton. Selvsagt blir det også løping. Etter at opplesningen er ferdig på Torvet lørdag 9. juni, tar Froland Curlingklubb over stafettpinnen og løper til Froland mens de fortsetter høytlesningen.

Kom og lytt
Vi håper mange vil komme og høre på hele eller deler av opplesningen. På kvelden blir det åpne griller med enkel servering i regi at Froland Curlingklubbs Grillsku’n, og utover i de små timene vil man kunne varme seg med Biblioteksjefenes nattsuppe. For trofaste tilhørere som blir gjennom natten, serveres frokost i Kæmpen på morgenkvisten.

Selvsagt blir det også en gjettekonkurranse om hvor langt vi kommer i løpet av 24 timer. Man kan delta i konkurransen via Facebook, i Arendal bibliotek, via e-post til grethe@aabk.no eller rett ved Vår Kæmp. Oppgi navn, telefonnummer, antatt bindnummer og sidetall. Premiene er selvsagt bøker.

Bli med og les
Vi ønsker oss flere frivillige til å være med og lese. Lesningen deles inn i 20 minutters bolker, og foregår hele døgnet. Send navn og ønsket tidsrom for lesningen til grethe@aabk.no.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s