Knausgård-maraton 8.-9. juni

Publisert: 7. juni 2012 i Uncategorized

Bli med på 24-timers opplesing av Karl Ove Knausgårds Min kamp! Det skjer på Vår kæmp på Torvet utenfor Arendal bibliotek fra kl 15 fredag 8. juni. Kæmpen byr også på mat i løpet av døgnet. Det blir grilling, biblioteksjefenes nattsuppe og ekte ”kæmping-frokost” 🙂

Opplesingen vil foregå fra Vår kæmp, med god gammel camping-atmosfære fra 70- og 80-tallet. Vi håper mange vil kose seg på Kæmpen, og vi ønsker velkommen til dem som «kæmper» sammen med oss og til dem som stikker innom for en kortere periode.

I tillegg til kontinuerlig opplesing i 24 timer bys det på:

  • Kl 15: Åpning. Fylkesordfører Bjørgulv Sverdrup Lund leser fra begynnelsen av Min kamp, bind 1. Vi er i gang!
  • Ca kl 19-21: Grilling i regi av Froland Curling Klubb
  • Ca kl 00-01: Biblioteksjefenes nattsuppe.
  • Ca kl 08-09: «Kæmping-frokost» med kneip, tubeost og selvfølgelig Sunda 🙂
  • Kl 15: Opplesingen avsluttes.

Det arrangeres også konkurranse der det blir anledning til å gjette på hvor langt vi kommer i bokverket i løpet av 24 timers opplesing. Her skal angis både bind og sidetall, og det er mulig å stemme både på Kæmpen og på internett. Her kan du gjette på nett!

Sist men ikke minst: Arendal bibliotek har nattåpent! Og hvis værgudene ikke er med oss trekkes Kæmpen inn i biblioteket.

VELKOMMEN!

kommentarer
  1. […] Mer informasjon om Knausgård-maraton Share this:TwitterFacebookLik dette:LikeBli den første til å like denne artikkelen. […]

    Liker

Legg igjen en kommentar